Monday, August 13

you go girl

Nu är jag hemma i staden och packar och styr upp det sista inför London och mitt nya liv i Uppsala (buhuu). Ska försöka hitta en digitalkamera också så att jag kan föreviga mitt liv både för egen skull och allmän beskådan. Jag älskar ju faktiskt att fota saker och ting så det är ju bara dumt att inte ha skaffat en tidigare.

Stackars lilla äppeldatorn ska in på service också, hennes plast har kajkat ur på riktigt nu och jag hoppas att hon kan få en ny, fin top tills jag kommer hem.

Annars känns allt ok, om än lite svävande. Jag är lugnare och lite gladare och mycket mera pepp på London nu. Och efter London blir det ytterskärgården med mami & papi och delar av syskonskaran.

Seglade med N i helgen och det var sweet (som väntat) och efter lite fika med lillasyster och C så är jag lite mer fylld med energi och pepp, särskilt inför mitt stundande möte med J. Är lite nervös inför detta men det får gå som det går. Så länge jag inte låter honom ta över mitt huvud igen kan det inte gå så illa. Men håll gärna tummarna och skicka mig lite god karma.

Har jag överlevt det senaste halvåret så överlever jag nog allt annat också. Eller som HB skriver på min myspace "Be strong, sister!"

I fucking will.

1 comment:

Chris said...

you fucking will. du är grym, puss.